mandag 8. desember 2008

Camilla og tyven (og kikken)

Det var en gang at Christina, Camilla og Kikken gikk på tur i byen for å kjøpe julepresanger. Christina hadde en stor tung veske med borrelås langs kanten hengede over skulderen, og for hvert tredje skritt hun tok, klagde hun over at skulderen hennes ville knekke om dette fortsatte. Etter en stund ville Camilla inn på H&M for åkikke eller noe. Christina og Kikken ble med, og der inne dumpet Christina den kjempetunge skuldervesken ned i en kasse med hansker for å ringe tannlegen sin. Når Christina var ferdig å ringe, og Camilla var ferdig med hva enn hun skulle, tok Christina skuldervesken sin med seg, og gikk ut sammen med de andre for å gjøre ett eller annet annet rart for Camilla.

Senere, når Christina hadde satt seg på bussen, og slengte skuldervesken opp på fanget(noe som gjorde insanely vondt, med tanke på vekten). Gjett hva som hang fast i borrelåsen...

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hahahahahahahahahahahahaahahahahaahha. Skal du levere de tilbake, eller beholde dem? Moralske dilemmaer oppstår!

Christina sa...

Næh, har sånne fra før av, så trenger dem ikke. Stikker innom etter skolen:P

camilla sa...

haha , genialt gjort :p din lille kjeltring . ;O

Katrine sa...

Hahhahaha! Og så pep det ikke? :P hahha. Nå vet vi at vi bør være forsiktig med verdisakene våres om du kommer med den vesken hehe.

camilla sa...

ooog.. vi vet at det er lett å stjele fra h&m ;O haha . :P

Yassi sa...

CHRISTINA! Dette er et tegn fra julenissen! han vil ikke at du skal bruke så mye penger på julegaver så derfor ga han deg gratis hansker som du kan pakke inn og gi videre til mennesker FOR Å SPRE GLEDE! ... JULENUSSEN!!!!!

Følgere

Om meg

Bildet mitt
Rar, derav strange girl